КОИ СМЕ НИЕ?

CREART-BG е студио за архитектура и дизайн, стъпило на пазара през есента на далечната 2005г. Нашето портфолио от реализирани проекти непрекъснато се разширява в цялата страна и чужбина. За тези 17 години работа ние оправдахме всички очаквания на нашите клиенти и изградихме стабилно доверие при съвместната ни работа. За удовлетворяване на всяко индивидуална нужда и желание създаваме правилен подход, който да се уповава на подробно предпроектно проучване и детайлен анализ. Независимо къде, с кого и по каква задача работим, ние се стремим да се усъвършенстваме и подобряваме качеството на всички наши услуги. Важна цел е постоянното търсене на знания и следване на актуалните тенденции в областта на архитектурата и дизайна, за да имаме възможност да предлагаме нови, по-добри, интересни и забележителни решения.

През годините ние от CREART-BG трупаме ценен опит в работата си с все по-заинтригуващи проекти. Това, разбира се, носи щастие както за нашите скъпи клиенти, така и за нашия отдаден екип.

Студио CREART-BG е първата глава от приказка, без лоши герои. Приказка, много пъстра, вълшебна, спокойна и хармонична. Изживявайки я заедно с нас, можем да я доведем до щастливия, мечтан край.

Предпроектни проучвания

Анализ и изследване на възможността за развитие на проекта до изясняването на пълната концепция.

Устройствено планиране

Консултация и съдействие при разработка и промяна на устройствени планове и други градоустройствени процедури.

Инвестиционно проектиране

Комплексно архитектурно проектиране, включващо всички фази на реализацията - идеен, технически и работен проект.

Интериорен дизайн

Функционално преустройство на вътрешни пространства и креативен подход към всяко едно помещение.

Продуктов дизайн

Създаване на оригинални и забележителни продукти, взимайки предвид естетическите и ергономичените изисквания.

Графичен дизайн

Развиване на индивидуална идея и прилагане специфичния почерк на бранда в крайния резултат.